Hotelli Patruuna
Imatra –
Kaunolankuja 1

Hotelli Patruuna Imatra sijaitsee Vuoksenniskalla. Meillä on lämminhenkinen henkilökunta ja hotellille on helppo tulla! Hotellissamme on 10 kahden hengen huonetta sekä 9 yhden hengen huonetta. Alakertamme huoneet ovat esteettömiä ja tiloista löytyy myös inva wc. Tee varaus puhelimitse tai varaa huone alla olevasta painikkeesta.

Baari

Tarjoilemme vain parasta, eli kotimaisia Olvin tuotteita! Hanasta kylmää Sandelssia, ja laaja valikoima muita virvokkeita. Tylsän hetken varalle tarjolla biljardia, dartsia sekä lautapelejä! Joka toinen perjantai karaokea, useimmiten kerran kuukaudessa jokin esiintyjä lauantaisin. Etupihalla viihtyisä terassi ja toisessa kerroksessa iso parveke jossa voi nauttia kesäisin auringosta ja virvokkeita. Lounas tarjolla arkisin klo 10.30-13.30.

Ma-To 9-22(pilkku klo 21.30)
Pe 9-02
La 12-02
Su 12-20


Tilaussauna ja yksityistilaisuudet

Hotellissa sijaitsee myös 15 hengen sauna oleskelutiloineen, jossa anniskeluoikeudet.

Ravintolatilamme on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin, maksimi henkilömäärä on 100. Kauttamme onnistuu niin ruoka- kuin kahvitilaisuudet.

Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva paketti

Gasthaus Patruuna Imatra – Tietotalo

(huoneet järjestetään tarvittaessa)
Meillä voit majoittua myös aivan Imatran ytimessä Tietotalolla! Huoneet ovat erittäin hyviä isoille ryhmille. Ota yhteyttä ja varaa majoitus! Ps. tutustu myös Imatran tarjoamiin palveluihin ja aktiviteetteihin
tästä.

Haluatko kysyä lisää majoitusvaihtoehdoistamme?